Roliga presenter till din dejt

Om du precis har börjat dejta någon vill du säkerligen skämma bort denna person lite extra mycket och överraska med en present då och då. Det brukar vara väldigt uppskattat, speciellt om du har tänkt till lite extra. Om du lägger ner lite mer tid och inte bara kör på det gamla vanliga med blommor och choklad är vi säkra på att din partner kommer att bli väldigt imponerad. Lägg lite extra energi på att hitta rätt gåva och lär känna din dejt ytterligare på djupet.

Ta reda på vad personen gillar

Det viktigaste med att hitta rätt present till en dejt enligt oss är att det verkligen avspeglar personen i fråga. Därför är det viktigt att du först tar reda på vad din dejt har för intressen och verkligen brinner för. Dejtar du en person som älskar musik och som alltid har mobilen med sig i vardagen kan du till exempel ge bort ett par funktionella Iphone hörlurar som säkerligen kommer till användning. Dessa kan kopplas in både till mobil, surfplatta och dator och är något som de flesta uppskattar men inte skulle gissa sig till i present. Många modeller är idag även trådlösa så det syns inte ens att man bär dem under dagen. Priserna varierar och det är helt upp till dig själv hur mycket du vill lägga ut på den du dejtar.

Ge bort någon form av upplevelse

Även om det låter lite klyschigt så uppskattar de flesta oftare någon form av upplevelse istället för en pryl. Om din dejt har haft det stressigt på sistone kanske en massage eller annan form av spabehandling skulle vara väldigt uppskattat. Annars kan ni även boka in en weekend eller aktivitet under dagen som ni båda trivs med. Det kan också vara något som hjälper er i vardagen, till exempel att anlita en städfirma för en dag eller en månad. Oftast är det just dessa vardagssaker som betyder mest, speciellt om ni har kommit lite längre i ert dejtande. Om ni bor tillsammans är det dessutom ett enkelt sätt att undvika framtida konflikter.

Låt själva dejten vara överraskningen

Ett sista tips är att låta dejten i sig vara gåvan. Gör något ni aldrig testat på innan, till exempel att dejta i en möbelaffär eller på något annat roligt ställe. Om du ska träffa någon som du mött online kan det också vara ett sätt sticka ut och som gör att din dejt kommer ihåg dig till nästa gång ni ses. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser och du kan vara hur fyndig som helst.

flash-blog