Återfinn lusten med din partner

Om lusten har försvunnit i ditt förhållande finns det hjälp att få. Ett tips är att testa att läsa erotiska noveller tillsammans. Det kan vara viktigt för ett förhållande att lusten hålls vid liv.

Hitta gnistan med hjälp av erotiska noveller

Att läsa erotiska noveller tillsammans med sin partner kan för många hjälpa till att få tillbaka gnistan igen. Om du läser erotiska noveller med din partner får ni båda en möjlighet att dela med er av fantasier som den andra kanske inte hade en aning om. Det är dessutom ett utmärkt alternativ om ni gillar att leva er in i en erotisk historia, men inte är bekväma med att se på filmmaterial. Med läsning blir det även lättare att leva sig in i berättelsen och ta huvudpersonernas platser eftersom ni inte distraheras av bilder på andra människor.

Så viktigt är det med sex i ett förhållande

I början av ett förhållande är det mesta vanligtvis underbart, men när man dejtat ett tag kan den euforiska känslan börja dala. Det är helt naturligt att lusten i sängkammaren avtar, men det kan resultera i både misstankar och känslan att inte räcka till för den andra. Sex är dessutom ett sätt för dig och din partner att dela något speciellt som bara ni har med varandra.

flash-blog