Få ihop pengar till en speciell present

Om du och din partner har dejtat ett tag har ni säkerligen mycket att fira. Kanske har ni ett speciellt datum då ni blev tillsammans eller något annat minne som är värt att fira. När denna dagen närmar sig vill du säkerligen skämma bort din partner med en speciell gåva. Det kan vara någon form av upplevelse eller något materiellt. Det viktiga är så klart att det när något som din partner kommer uppskatta. Du kan tjäna ihop pengar till denna gåva på många sätt inklusive några som du kanske inte tänkt på.

Sälj ditt guld mot pengar

Har du ett eller flera guldsmycken där hemma som blivit för små eller omoderna kan du sälja ditt guld för att ha råd med en present. Hos Diamantbrev.se är processen väldigt smidig och enkel. Du beställer hem ett så kallat Diamantbrev och följer rekommendationerna som kommer med. Du ska alltså returnera ditt guld till dem. När de mottar brevet värderar de smyckena och SMS:ar ett prisförslag. Det är upp till dig om du vill godkänna eller inte. Om du säger ja finns pengarna på ditt konto inom 1 dag och du kan då handla till den speciella dejten.

Sälj saker på loppis

Ett annat sätt att tjäna pengar snabbt är att sälja saker på loppis. Det finns flera sajter på nätet så du behöver inte ge dig ut på någon fysisk loppmarknad. Du har säkerligen flera saker där hemma som bara ligger och skräpar och som skulle kunna säljas vidare. Sajter som Tradera och Blocket har väldigt mycket trafik och det brukar inte vara några problem att hitta en köpare. Du kan även lägga ut objekten på marknadsplatsen på Facebook om du använder det. Gåvor är förstås inte allt i en relation men vid speciella tillfällen kan det vara roligt att anstränga sig lite extra.

flash-blog