Dejta i möbelaffären

Att gå på dejt kan kännas både spännande och nervöst. Självfallet vill du gärna göra ett gott intryck men samtidigt vara dig själv. Du våndas över vad du ska säga och göra och upplever att en restaurangmiddag känns för krystat. Då är det dags att tänka om och istället lägga fokuset på något annat än individerna som dejtar.

Att gå på dejt genom att shoppa ger ett fantastiskt tillfälle att förena nytta med nöje. Det är alltid kul att handla möbler i sällskap och det vänder uppmärksamheten till något utanför dig och den du ska träffa. Botanisera bland snygga designer i en möbelbutik och passa på att hitta det du behöver samtidigt som ni pejlar in varandras smak och stil. Smart och väldigt roligt!


Visa vem du är

När du handlar möbler till ditt hem tillsammans med en ny person gör du något trevligt och får möjlighet att utbyta idéer. Provsitt en soffa eller diskutera olika accessoarer och inredningsdetaljer, och blanda in något mer personligt lite då och då. Det är oerhört chosefritt och om ni sedan bestämmer att ta en kopp kaffe efteråt har ni massor att tala om. Vem vet, det där matbordet du valde kanske kommer bli den plats ni äter gemensamt vid under resten av livet.

flash-blog