Bli snygg inför dejten

Att dejta är kul, men även lite nervöst. De flesta vill visa sig från sin bästa sida när de går på dejt. Att känna sig fin är viktigt för självförtroendet. Här hittar du tips på hur du snabbt kan bli snygg inför dejten.

Kom i form snabbt

En vältränad kropp går inte att skapa över en natt. Det krävs regelbunden träning för att bygga en stark och vältränad kropp. Det bästa är därför att träna ofta, gärna minst 2-3 gånger i veckan, om du vill ha en välmående och snygg kropp. Köp gärna hantlar, träningsband och en chinsstång så att du enkelt kan träna hemma. Varva styrketräningen med löpträning eller annan konditionsträning för bästa resultat.

Ska du på dejt ikväll eller om några dagar? Oroa dig inte, det finns smarta knep för hur du snabbt kommer i form inför dejten. Genom att göra vissa styrketräningar strax innan dejten så kan du definiera musklerna vilket ger intrycket att du är vältränad. Chins och pullups är utmärkta övningar för att effektivt träna biceps, ryggen, lats och trapsen. Hos Gorilla Sports kan du köpa en bra chinsstång som du kan använda för hemmaträning. Du kan enkelt montera dem hemma i dörrkarmen. Tänk på att välja rätt längd på stången så att den passar just din dörr. Innan du ska iväg på dejten gör du ett par chins eller pullups för att definiera musklerna. Övningar på chinsstång ökar även blodcirkulationen vilket kan göra dig mer pigg. Perfekt när du ska iväg på dejt och vill vara ditt bästa jag.

Klä dig bekvämt och snyggt

När det kommer till klädsel på dejten finns det inga skrivna regler. Det viktigaste är att du känner dig bekväm. När du trivs i dina kläder kommer du även att utstråla mer självförtroende. Välj därför dina favoritplagg som du tycker att du ser bra ut i. Håll det enkelt och välj hellre dina favoritjeans och en snygg t-shirt än en obekväm kostym eller en för tight klänning. Att klä sig bekvämt betyder dock inte att du ska komma till dejten i mjukiskläder eller träningskläder. Respektera personen som du ska träffa och klä upp dig lite lagom. Du behöver inte vara uppklädd, men du bör vara välklädd när du ska på dejt.

Tack vare dejtningappar som Tinder har det blivit enkelt att dejta. Tack vare lättillgängligheten är det många som går på flera dejter i veckan. Även på semestern är det enkelt att hitta en dejt. Kom ihåg att olika dejter kräver olika klädsel. Anpassa därför klädseln efter aktiviteten på den specifika dejten. Ska ni vara utomhus eller inomhus? Är det en finrestaurang eller ska ni till ett avslappnat kafé? Ska ni göra någon form av aktivitet på dejten som kräver särskilda kläder? Om det inte är du som anordnar dejten så kan du fråga i förväg så att du vet hur du ska klä dig.

Var dig själv

När det kommer till smink, frisyr och parfym gäller samma som för klädsel. Det viktigaste är att du är dig själv. Med det sagt så vill de flesta visa sig från sin bästa sida. Lägg därför ner lite extra tid på att piffa dig inför dejten. Använd din favoritparfym och styla håret i en frisyr som du gillar.

flash-blog