Dejta på distans

2020 har blivit året då vi har fått stifta bekantskap med begreppet “social distansering”. Att hålla distans till andra människor och bara träffa de allra närmsta vännerna och familjen har blivit en självklarhet under Corona-pandemin. Har det här inneburit slutet på spännande dejter? Knappast!

Testa att dejta på distans

Många av oss har under året fått Jobba hemifrån mer än någonsin tidigare. Vi har fått säga hejdå till den härliga fikastunden på fredagarna och ersatt dem med virtuella after works. Många av oss har dessutom upptäckt att det fungerar riktigt bra trots allt! Men hur ska du göra med dejtandet? Nu är det dags att börja dejta på distans! Har du tur kanske du till och med upptäcker att det gör det hela ännu mer spännande.

Distansdejt kan hjälpa dig hitta rätt

De flesta som dejtar är redan bekanta med exempelvis Tinder och andra appar och webbsidor som låter oss välja och vraka mellan potentiella kärlekspartners. Skillnaden nu är att när det är dags att gå från ytliga textkonversationer till att ses på riktigt så har mötet på den mysiga restaurangen förflyttats till två olika soffor. Och visst går det att få den där pirrande förväntansfulla känslan också genom ett videosamtal trots att den fysiska närheten saknas.

Fördelen med digitala dejter är att du kan ge dig själv mer tid att verkligen lära känna personen på andra sidan skärmen utan att fundera över den fysiska attraktionen. Kanske kommer du att upptäcka att du faktiskt gillar killen eller tjejen som du annars hade ratat efter första dejten eftersom du inte gillade klädstilen eller kroppsformen. Kanske kan långa videosamtal utvecklas till äkta kärlek som annars aldrig hade fått chans att spira?

flash-blog