Roliga saker att göra på första dejten

Är det äntligen dags för dig att träffa någon som du har pratat med över telefon eller internet? Den första dejten är alltid lite extra nervös och då kan det kännas bra att ha den så väl förberedd som möjligt. Att bryta isen med någon rolig aktivitet är ett bra sätt att lära känna varandra, samtidigt som man slipper den där pinsamma tystnaden som lätt kan uppstå.

Här nedan har vi listat ett flertal roliga aktiviteter som lämpar sig riktigt bra för första dejten. Kom ihåg att ett första intryck ibland kan vara avgörande för om ni kommer att träffas igen eller inte. Se till att du har pengar på kontot innan du ger dig av. I värsta fall kan du alltid ansöka om ett lån utan inkomst i god tid i förväg så du faktiskt kan se till att göra dejten till något riktigt bra.

Bästa aktiviteterna för första dejten

  • Besök en nöjespark – Denna aktivitet lämpar sig bäst under de månader som nöjesparkerna faktiskt har öppet. I Sverige är Gröna Lund och Liseberg två bra alternativ.
  • Bowling – Att bowla är väldigt roligt, enkelt och något som lämpar sig bra som aktivitet på en första dejt. Ni minimerar risken för att det ska bli stelt och lär känna varandra bättre.
  • Spela tv-spel – Det här är såklart en aktivitet som bara funkar om båda tycker om tv-spel. Det finns spelhallar dit ni kan gå så blir det hela lite mer spännande och annorlunda.
  • Åka skridskor – Denna aktivitet är förvisso bara möjlig under vintern, men att åka skridskor tillsammans är mysigt och ett roligt sätt att komma varandra närmare. Kan du inte åka? Inga fara. I många fall är detta bara lite charmigt.
flash-blog