Dejta och starta företag samtidigt

Vill du både starta eget företag och hitta kärleken? Både utmaningarna kräver sin tid, men är verkligen värda att satsa på. För att enklare starta företag kan du börja med att frilansa utan eget företag, så kan du sätta igång redan idag och slipper byråkratiskt krångel.

Fakturera utan företag

Du har säkert redan hört talas om att fakturera utan företag: att du tar betalt för tjänster utan att ha F-skattsedel. Det är ett smart och smidigt sätt att starta företag på. Först och främst kan du börja frilansa idag. Komma igång på allvar. För det andra slipper du deklarera som företagare och hålla på med sociala avgifter. Mindre krångel alltså. Samtidigt kan du ändå dra av momsen och köpa dator eller bil som “företagare”. Gå in på Frilansfinans.se där du gratis skapar konto. Det är en perfekt lösning både för att börja en ny karriär som företagare och när du vill tjäna extra pengar på din hobby.

Fördelarna med att frilansa när du dejtar

När du dejtar kommer du faktiskt ha fördelar av att vara frilansare hos Frilansfinans.se. Även om du bara tjänar några tusenlappar extra varje månad på din hobby, så är ordet “frilansare” och “egenföretagare” positiva. Du låter som en aktiv person. Sedan innebär det ju att du kommer tjäna mer pengar när verksamheten kommit igång. Det viktigaste av allt är dock att du kommer att träffa fler människor. Intressanta individer. Om du har en fast anställning har du ganska inrutade dagar. Troligtvis träffar du samma personer dag ut och dag in. Som företagare kommer du komma i kontakt med fler personer: kunder, andra företagare och du behöver gå på roliga event, workshops och konferenser. Sanningen är att du måste möta människor för att hitta kärleken i ditt liv. För många känns det som ett stort steg att bli frilansare och detsamma gäller dejting. Du blir helt enkelt modigare.

flash-blog