Klä dig i märkeskläder inför dejten

En dejt är lite lik en arbetsintervju i många avseenden. Det gäller att ge ett bra intryck och det görs främst med kläderna man väljer att bära. Men man ska inte heller spöka ut sig alldeles för mycket då man trots allt ska visa sig från sin rätta sida på en dejt. Det skadar inte att ta på sig kläder av kvalitet och framförallt gäller det att gå på dejten ren och fräsch.

Märkeskläder på dejten? Ja, tack!

Vill man vara fin, men ändå inte för uppklädd på en dejt, är vardagliga märkeskläder ett säkert kort att satsa på. Då behöver man inte klä sig i så speciellt fina kläder utan kan istället välja en outfit som man känner sig bekväm i. Märkeskläder sticker alltid ut oavsett vilka plagg man bär och det visar också att man har stil, men utan att bli för tillgjord. Fördelen med att köpa nya och vardagliga märkeskläder inför dejten är dels att kläderna ser fräscha ut, men även att kläderna kan användas vid andra tillfällen än specifikt för dejten. Då slipper plagget eller plaggen man köper ligga och skräpa i garderoben efter dejten.

Spöka inte ut dig inför dejten

Oavsett om man är gammal eller ung är det för de allra flesta en stor sak att gå på en dejt. Man vill göra ett bra intryck, speciellt om man är väldigt intresserad av den man ska dejta. Dock kan det vara väldigt svårt att veta vad man ska ha på sig och det kan kännas som om man inte klär i något man har. Därför är det många som köper kläder specifikt för dejten, men det gäller att hitta något som man känner sig snygg i samtidigt som kläderna ska ge en bra bild av vem man är. Outfiten bör därför inte vara allt för långt ifrån det man bär till vardags. Man bör inte klä upp sig, parfymera sig eller sminka sig för mycket då det kan framstå som desperat och för tillgjort på samma gång. Dock bör man se till att vara fräsch och lukta gott. Det brukar vara väldigt attraktivt.

flash-blog