Match.com

Match.com är en mötesplats som påstår att de har lett till flest solskenshistorier, flest dejter, giftermål och förhållanden samt vänskaper. Denna dejtingsida upplevs som mycket seriös och i Sverige har Match.com funnits ända sedan 2002. Därför har de ett stort användarantal och dessutom har många lyckats hitta kärleken via dem. Match.com erbjuder både gratis medlemskap och ett premium medlemskap som man får betala för. När man är premium medlem har man större chans att komma i kontakt med fler personer och på så sätt kanske även större chans att hitta kärleken.

Match.com var från början endast en hemsida som du kunde nå via din dator. Idag finns det dock en app tillgänglig som du kan ladda ned på din mobiltelefon om du alltid vill ha det tillgänglig. I och med att alla idag inte har en dator är detta ett bra alternativ. Om du bor i Stockholm eller någon av de större städerna är Match.com ett riktigt bra alternativ för dig. Du som är medlem på match.com kommer nämligen att bli inbjuden till event i dessa städer, exempelvis after work där du har chansen att träffa andra singlar i en säker miljö. Om du är en person som tycker om att lära känna människor på riktigt istället för att sitta vid en mobiltelefon är detta ytterligare en möjlighet för dig att träffa någon.

I och med att du dessutom behöver verifiera dig när du blir medlem på match.com samt varje gång du loggar in ökar chanserna för att du ska träffa en riktig människa och inte bli lurad av en robot. När du blir medlem kan du välja att verifiera dig med din facebook eller med ditt mobilnummer. När det är dags för dig att logga in igen kommer du varje gång att få fylla i en captcha. Detta kan verka irriterande men det är både för din säkerhet och för andras säkerhet. Det ökar helt enkelt chanserna för att riktiga människor ska ha chansen att träffa kärleken online. Om du någon gång känner dig omotiverad kan du gå in på match.com och läsa alla solskenshistorier om dem som har träffats på hemsidan online. Match.com har nämligen en tendens att dela med sig av sina medlemmars berättelse för att uppmuntra andra. Om du har träffat någon via match.com vill de gärna att du skickar in din historia och då kan även du bli publicerad och dela kärleken med andra.

flash-blog