Hur kan man träffa någon IRL?

Online dating har blivit större och större i världen och allt fler träffar kärleken online. En del känner till och med att det är omöjligt att träffa någon på det gamla vanliga hederliga sättet och har svårt att förstå hur människor kunde träffas och bli kära innan dess att internet fanns. Det finns fortfarande goda möjligheter att träffa någon utanför internet även om det idag kanske är klurigare än det var för 15 år sedan. Om du har bestämt dig för att skippa online dating och se om du kan träffa kärleken IRL (in real life) istället kan du ta del av dessa tips och råd för att öka chanserna att lyckas.

1. Börja med att ändra dina rutiner. Börja träna på ett annat gym, testa på en ny kurs eller gå på en ny pub med polarna. Om du alltid går till samma ställen kan det vara svårt att träffa någon. Ta en titt på hur ditt liv och dina vanor ser ut. Se till att vara mer aktiv och våga testa på nya saker där du har chansen att träffa nya människor. Det kommer att göra dig till en lyckligare människa även om du inte träffar någon.

2. Se till att träffa nya människor. Fråga dina vänner om de känner några schyssta singlar som du inte har träffat och gå på alla typer av event. Det värsta som kan hända är att du träffar en ny god vän.

3. Har du en väldigt bestämd typ som du ofta dejtar? Då kanske det är dags för dig att vara lite mer öppen. Ha i åtanke att dejta samma gamla typ inte har funkat för dig hittills och det kan vara värt att ge en person en chans även om denna inte stämmer inte på vad du vill ha till 100 procent. Det kan sluta med att du blir förvånad, blir förälskad och att ni lever lyckliga i resten av dina dagar.

4.När du har träffat någon IRL som du tycker om kan det vara en bra idé att vara lite drivande själv. Sluta vänta på att personen du är intresserad av ska ta första steget.Gör det själv istället och se vad som händer, ibland är personen på andra sidan lika blyg som du.

flash-blog