Tinder- swapja höger

Tinder är sannolikt en av de mest populära dating-apparna som används idag. Konceptet av appen är enkelt. Du blir tilldelad ett däck med kort och varje kort föreställer en profil. Därefter väljer du att svepa höger eller vänster beroende på om du vill ha en chans att prata med personen eller inte. Om båda sveper höger är det en match och därefter har ni chansen att starta en konversation. Det spelar ingen roll vem som börjar konversationen men för att man ska få ett svar är det bra om man är lite kreativ. Detta är nämligen ett vanligt klagomål när det kommer till tinder att man inte får ett svar när man har skrivit till sin matchning.

Många väljer att börja en konversation med att skriva ”hej”. I de allra flesta fall är detta en konversation som redan från början är dömd att misslyckas. Många väljer att inte svara på ett simpelt hej i och med att det inte finns något att svara på. En bättre konversationsstart är att ta en titt på matchningens profil och därefter utfärda ett meddelande som är anpassat till detta. Till exempel, ser du att din matchning har många bilder från olika resmål kan det fungera att börja med ”Vart bär din nästa resa av?”

Det enklaste är att börja en konversation med en matchning som har beskrivit sig själv i sin profil, men så är inte alltid fallet. Gör det till en vana att läsa din matchnings bio så har du en större chans att få ett svar och därefter en lyckad konversation som förhoppningsvis kan leda till att man träffas. Det är en fördel med att vara tydlig med vad man letar efter på tinder. En del använder tinder när de är ute och reser och vill bara ha någon att äta middag med, andra vill inleda ett seriöst förhållande medan en del endast vill ha någonting tillfälligt. Oavsett vad man letar efter bör man se till att man är på samma plan som sin matchning för att undvika missförstånd och inte slösa någons tid.

När du utformar din egen profil kan du nämna vad det är som du letar efter på tinder. Du bör även beskriva dig själv lite grann och välja bilder som inte är selfies och där man tydligt ser ditt ansikte. Nämn dina intressen och vad du tycker om att göra på fritiden. Det kan även vara bra att fylla i sektionen med vad du arbetar med och vad du har för utbildning. Därefter är det bara dags att svepa och vänta på att matchningarna börjar att trilla in. Se till att alltid vara respektfull mot din matchning även om ni inte kommer överens, eftersom människor som inte beter sig på ett värdigt sätt blir snabbt raderade från tinder.

flash-blog